Despre noi

DIATOURS este o firma specializata in sevicii profesionale de

curatenie, fiind una dintre cele mai importante firme din Bistrita-Nasaud.


Contacteaza-ne la numarul de telefon

+40 262 228 363


Avem deschis de Luni până Vineri

Luni – Vineri 08:00 – 16:00


AI nevoie de ajutor ? Scrie-ne un email

office@diatours.ro

Viziune

 

Diversitatea si eficienta serviciilor i-au adus o binemeritata reputatie si o clientela in continua crestere. Acestea au dus la estinderea punctelor de lucru, in anul 2005 societatea ocupand una dintre primele pozitii in randul companiilor de acelasi fel, cu nucleu atat in metropola cat si in alte mari orase din tara

 

Societatea DIATOURS ofera servicii profesionale de curatenie avand o experienta de peste 30 ani in acest domeniu, detinand contracte pe termen lung in diferite locatii din tara.

 

Continua crestere a clientilor a dus la o dublare a numarului de angajati si la marirea investitiilor in cele mai moderne echipamente si aparaturi, oferind clientilor satisfactie deplina si eficenta maxima.

Obiectiv


Datorita calitatii si a profesionalismului de care a dat dovada personalul firmei, societatea a obtinut increderea clientilor, reusind astfel sa-si atinga principalele obiective : satisfacerea clientilor si inbunatatirea perpetua a serviciilor.


Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre firme de renume mondial din domeniu. Aplicarea anumitor tipuri de substante nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani. Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia


Societatea DIATOURS presteaza si servicii de combatere a animalelor cauzatoare de disconfort !